Fostul 12E Mishu Forum

Impartasiti opinii, barfe, zvonuri, descarcati-va pe profi si uitati pentru putin de stresul de la scoala. :)

AcasaAcasa  GalerieGalerie  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

La ce universitate sunteti? Si ce studiati?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Maco
Admin

Data de inscriere: 01/04/2008
Varsta: 19
Localizare: Noua tara a tuturor posibilitatilor

MesajSubiect: La ce universitate sunteti? Si ce studiati?   Vin Sept 23, 2011 7:44 am

Cum e viata de student? (pentru cei care au inceput)
Cat de entuziasmati sunteti? (pentru ceilalti)

Silvia

Varsta: 20

MesajSubiect: Re: La ce universitate sunteti? Si ce studiati?   Sam Sept 24, 2011 10:01 am

Pentru inceput ma bucur ca readucem la viata forumul:) Acum imi dau seama ce tampit e username-ul si ca nu ma defineste absolut deloc...it never did scratch Oricum forumul asta e ca Pensivul din HP... de unele intamplari nici nu mai imi aduc aminte..hell...si ce am mai scris p-aici mi se pare scris de alta persoana. alien De multe ori citeam de p-aici si radeam in hohote singura in camera in fata monitorului (mai ales la fazele cu Marius...scuze Marius dar ai furnizat niste glume demne de stand-up comedy Laughing )

In alta ordine de idei peste o saptamana incepe facultatea. What a Face ...
Da. entuziasm exista. Poate cam prea mult cheers . Am auzit chestii de care ma cam tem. affraid (imnu' lu poli suna cam asa : primii 7 ani sunt grei pana ajungi in anul 3 ) insa pana nu vaz cu ochii mei nu cred santa

Sper sa tinem asa legatura..chiar si numai pe un forum sau numai prin update-uri pe FB. Va urez tutror sa aveti o studentie cum ati visat si un viitor stralucit! king

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kata

Varsta: 20

MesajSubiect: Re: La ce universitate sunteti? Si ce studiati?   Dum Sept 25, 2011 8:05 am

Ce draguuuut! Eu ma mir si bucur ca pastram legatura si acum. Si ma distreaza chestiile de pe grup =)))))) filmele, pozele si perlele...sunt geniale!

Eu am inceput univ! De fapt...s-a dus mai mult de 1/4 din semestru Laughing bounce
Succes si voua cei din Buc...incepeti pe 3 oct toti nu?
Si ceilalti...nu stiu exact cand ati inceput/incepeti daaaar succes!!!

Looking forward to noi perle/poze/filme!!!! Laughing
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului

La ce universitate sunteti? Si ce studiati?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» click dak sunteti interesanti
» SUNTETI GAY
» test pentru dependenta de metin2
» PEdeapsa la moarte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fostul 12E Mishu Forum :: Dupa Anii de Liceu :: Facultate-